Donatiemogelijkheden

DoelShop

Ook kunt u zelf een eenmalige of periodieke overboeking maken naar ons bankrekeningnummer:
NL 56 RABO 0311 7532 64

Acties

Momenteel komen de volgende acties ten goede aan Stichting Aashiyana: Overige manieren om ons te steunen

Heeft u zelf wensen en/of idee´┐Żn over de manier van bijdragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Als u dat wenst kunt u als donateur of sponsor vermeld worden bij Warme Harten voor Aashiyana.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw gift op de juiste manier besteed wordt. Betrouwbare betrokkenen in Indore houden voor ons een oogje in het zeil en bestuurslid Sandra bezoekt het project regelmatig als zij in India is.

Ingezameld geld blijft in Nederland op de bankrekening van Stichting Aashiyana tot aan het concrete moment van betaling van de grond, en later voor concrete betalingen voor de bouw van het nieuwe thuis.

Wilt u zelf graag een kijkje nemen bij het project, dan is dat in goed overleg mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op.
Warme Harten

♥ TypTienTweeNL